bio9-5t

Pozdravljeni.

OPOZORILO: dne 24.4.2020 imamo konzultacijo na temo kviz kemija. Dobrodošli na povezavi: https://meet.jit.si/, med 9:00-9:45, pod geslom: ogljikovodiki. 

Moram priznati, da sem zelo navdušena nad določenimi seminarskimi nalogami in delovnimi listi. ODLIČNO.

Prav tako sem navdušena nad številom oddanih rešenih delovnih listov v spletni učilnici. BRAVO!

Vsi ostali, ki svoje izdelke še dopolnjujete in iščete primerne vire, vam želim sporočiti, da mi v tem tednu morate oddati gradivo vsi učenci, ki tega do sedaj še niste storili. Zadnji dan oddaje bo v petek 24.4.2020.

Še naprej bom veselo spremljala vaša gradiva in jih z veseljem sprejemala 🙂

POZOR! Za učence, ki se še niste prijavili v spletno učilnico:

Od dne 6.4.2020 imate v spletni učilnici: https://ucilnice.arnes.si/course/view.php?id=29157 novo nalogo, pod geslom (ključem): biologija (predelati vsebino štirih seminarskih nalog in rešiti DL za vsako seminarsko nalogo).

Kratka navodila kako priti v spletno učilnico in oddati nalogo se nahajajo tukaj.

Prosim vse učence, ki do sedaj tega še niste storili, da to storite v tem tednu. Vsa nadaljnja navodila boste našli v spletni učilnici.

Učenci, ki ste do sedaj že predelali 4 seminarske naloge in pridno oddali rešene delovne liste, so se v spletni učilnice pojavile nove štiri seminarske naloge. Sledi spletni učilnici.

Vesela bom vaših del 🙂

Rešeni delovni listi ti lahko prinesejo boljšo oceno 🙂 

POZOR! SPREMEMBA PRI OCENJEVANJU

Učenci, ki še niste pisali biologijo v drugem polletju NE pišete kviza 13.5.2020. Se pravi, vsi učenci 9.A in B in tisti učenci 9. C, ki ste na dan pisanja preverjanja znanja za oceno manjkali ne pišete testa.

Učenci, ki ste pisali test in ste pri testu osvojili slabšo oceno, s katero niste zadovoljni, mi lahko pisno sporočite, da imate željo, da ocene pri zaključevanju ne upoštevam.

Ocena, ki jo boste prejeli v drugem polletju bo ocena pridobljena iz seminarske naloge in delovnega lista. Več informacij boste pridobili po prvomajskih počitnicah.

V kolikor imaš kakršnokoli vprašanje vezano na seminarsko nalogo ali kviz mi pošlji sporočilo na mail ali pa se oglasi na konzultaciji, v sredo 22.4.2020, na povezavi: https://meet.jit.si/, med 9:00-10:00, pod geslom: ogljikovodiki.

 

ZA UČENCE, KI GREDO NA GIMNAZIJO

Preglej si gradivo, ki je na sledeči povezavi.